Huur hier een echte poffertjeskraam!

Poffertjeskraam huren

Heerlijke verse poffertjes op uw evenement?! Huur nu een echte authentieke poffertjeskraam voor heerlijke verse poffertjes! De authentieke poffertjeskraam wordt inclusief apparatuur en voedingswaren geleverd! Wilt u een poffertjeskraam huren? Neem dan contact met ons op.

Wat zijn poffertjes?

Poffertjes zijn een soort kleine pannenkoekjes die, in tegenstelling tot pannenkoeken, tijdens de bereiding omgedraaid worden als het beslag nog niet helemaal gestold is. Naast het verschil in bereiding zijn poffertjes ook iets zoeter en dikker dan pannenkoeken doordat poffertjes rijzen. De poffertjes worden bereid in een echte poffertjespan of poffertjesijzer. Poffertjes worden meestal geserveerd met poedersuiker, boter en eventueel met stroop. Poffertjes worden vaak geserveerd als iets typisch Nederlands, ook in het buitenland. Echter komen poffertjes oorspronkelijk uit Frankrijk!

Poffertjeskraam & poffertjes!

Uiteraard leveren wij ook de apparatuur en de voedingswaren bij onze poffertjeskraam!  Onder de apparatuur wordt een echte professionele poffertjesijzer verstaan. Daarnaast leveren wij het beslag, de poedersuiker en heerlijke verse roomboter! Ook leveren wij de benodigde bordjes, bestek en servetten! Voor meer informatie over de poffertjes neem contact met ons op!

Poffertjeskraam & professioneel personeel!

Wij leveren de poffertjeskraam alleen inclusief professioneel personeel! Ons personeel is zeer professioneel en zullen als ervaren poffertjesbakkers er alles aan doen om al uw gasten te voorzien van overheerlijke poffertjes! Bent u geïnteresseerd in de huur van een poffertjeskraam inclusief personeel? Neem dan contact met ons op!

Poffertjeskraam & transport!

Wij leveren de poffertjeskraam in heel Nederland en België! De transportkosten worden berekend over de totale afstand die we moeten rijden. Voor veel locaties hebben wij voordelige tarieven. Klik hier voor de tarieven bij u in de buurt!

Iets anders?

Bent u toch niet op zoek naar een poffertjeskraam? Kijk dan eens op partyverzorger.nl. Op deze site vindt u een groot assortiment aan partyverhuur en catering!

De poffertjeskraam kan ook omgetoverd worden tot een echte authentieke stroopwafelkraam! Ook erg leuk op uw event! Kijk voor meer informatie over de stroopwafelkraam op stroopwafelkraamhuren.nl.

© 2024 Poffertjeskraampje.nl. Powered by Manieu.nl