Mogelijkheden voor de huur van een poffertjeskraam!

Poffertjeskraam & poffertjes!

Uiteraard leveren wij ook de apparatuur en de voedingswaren bij onze poffertjeskraam!  Onder de apparatuur wordt een echte professionele poffertjesijzer verstaan. Daarnaast leveren wij het beslag, de poedersuiker en heerlijke verse roomboter! Ook leveren wij de benodigde bordjes, bestek en servetten! Voor meer informatie over de poffertjes neem contact met ons op!

Poffertjeskraam & professioneel personeel!

Wij leveren de poffertjeskraam alleen inclusief professioneel personeel! Ons personeel is zeer professioneel en zullen als ervaren poffertjesbakkers er alles aan doen om al uw gasten te voorzien van overheerlijke poffertjes! Bent u geïnteresseerd in de huur van een poffertjeskraam inclusief personeel? Neem dan contact met ons op!

Poffertjeskraam & transport!

Wij leveren de poffertjeskraam in heel Nederland en België! De transportkosten worden berekend over de totale afstand die we moeten rijden. Voor veel locaties hebben wij voordelige tarieven. Klik hier voor de tarieven bij u in de buurt!

Poffertjeskraam & stroopwafelkraam!

Naast de poffertjeskraam kunt u ook een stroopwafelkraam bij ons huren! Dit is mogelijk doordat wij ook apparatuur en voedingswaren voor stroopwafels hebben. U kunt ook de authentieke kraam voorzien van poffertjes en stroopwafels! Klik hier voor meer informatie over de stroopwafelkraam!

Iets anders?

Bent u toch niet op zoek naar een poffertjeskraam? Kijk dan eens op partyverzorger.nl. Op deze site vindt u een groot assortiment aan partyverhuur en catering!

© 2024 Poffertjeskraampje.nl. Powered by Manieu.nl